dijous, 14 d’agost de 2008 (12:33 a. m.)

Este dissabte, presentació a Benavarri

Finalment, també farem una presentació al nostre lloc, a Benavarri.
Presentació a Benavarri d'Em dic Mireia (i el meu cony es diu Carlitos)
Dia i hora: 16 d'agost (dissabte), 20:30
Lloc: Carrer de la Mala Freixura
Presentadors: Enric Marqués i José Antònio Bergua
Un parell d'entrevistes. Són de fa uns quants dies; però, com que encara no n'hèvem dit res al blog, les enllacem ara. Els del diari digital eldebat.cat mos van fer esta entrevista:
"La Mireia rebia molts correus però els polítics mai no van respondre les seves 'cartes cotxines'"
També van entrevistar la nostra Mireia, que va respondre amb l'estil que li és propi:
"Un lloc per al sexe? El meu Carlitos, que s'hi està molt bé"
Parlant de mitjans de comunicació, estem molt satisfeits per la quantitat de ràdios, diaris i teles que han parlat del llibre. Ha sigut una sorpresa ben agradable i n'estem molt agraïts. A la secció "Epílegs" s'hi poden trobar les entrevistes, ressenyes, comentaris i cròniques que mos han dedicat els mitjans. Els mitjans catalans, és clar; perquè encara és hora que algun mitjà de comunicació aragonès en parle. Cap mitjà aragonès no ha parlat d'Em dic Mireia (i el meu cony es diu Carlitos), ni per dir-ne bé ni per dir-ne mal (bé, diu que a Radio Benabarre sí que en van parlar, i diu que Radio Benabarre mos entrevista este dijous 14 d'agost al migdia). En fi, és la tònica habitual dels mitjans de comunicació aragonesos: passar de puntetes sobre qualsevol cosa que tinga bella relació amb el català a la Franja, o no dir-ne res, directament.

Queden pendents les cròniques de les presentacions de Tortosa, Saragossa i Sant Pol. Un avanç: mos ho vam passar molt bé a les tres localitats, per exemple...

***Escrit per Mir i Manel a les 12:33 a. m. 2 Comentaris