dijous, 6 de març del 2008 (11:13 p. m.)

Senyora Chacon, deixem el PSC

Senyora Carme Chacon,

Aquesta no és una de les cartes cotxines que escrivia la Mireia­. Aquesta carta va de debò i l'escrivim nosaltres, per dir-li que deixem el PSC. Més ben dit, un de nosaltres, el que era militant del PSC, deixa el partit ara mateix. Perquè, encara que no ho sembli, un de nosaltres era militant del PSC. Militant i regidor. És més, regidor dels que donen majoria absoluta a una capital de comarca. Els propers dies decidirem què en farem de la regidoria.

I és que, senyora Chacon, avui hem sabut que un amic nostre ha estat detingut per la Guàrdia Civil, ha estat obligat a deixar les empremtes digitals en una fitxa policial que amablement li han obert, ha patit la "confiscació" de l'ordinador i el mòbil i, com a postres, ha hagut de passar un parell d'hores en una cel·la de tres metres per un, sense llum però amb restes de vòmits d'altri. I tot això per què? Doncs perquè un grup d'extrema dreta anomenat FACAO (clic per a més informació sobre qui són) que fa impunement elogis de la violència (clic per llegir el text sencer escrit per Ángel Hernández, president de FACAO) ha posat una denúncia contra el nostre amic acusant-lo d'"injúries" per haver dit que FACAO era d'extrema dreta. A veure si ens entenem: uns violents d'extrema dreta acusen el nostre amic per haver-los titllat de gent d'extrema dreta i, com a conseqüència normalíssima i lògica, és el nostre amic qui passa pels calabossos. Un dia magnífic per a ell. I, quan arribem a casa, ens trobem aquest vídeo de vostè, també magnífic:



"Hoy puede ser un gran día". Sí, per al nostre amic ho ha estat. I vostè personalment no en té cap culpa; però era el nostre partit qui ens parlava en el vídeo. El nostre. El que ha legislat aquests darrers quatre anys. El que no ha estat capaç de legislar perquè no passés el que li ha passat avui al nostre amic, i abans a d'altres persones, i en el futur a més gent. "Hoy puede ser un gran día".

Bé, doncs acabem d'estripar el carnet del PSC. I esperem de tot cor, senyora Chacon, que el dia 9 de març la gent assenyada voti qualsevol cosa decent que no sigui PSC (ni PP ni Ciutadans ni similars, evidentment). Nosaltres votarem com a gent assenyada.

Bona nit i bona sort, per a la gent que es perseguida per l'extrema dreta,

Nosaltres


Afegit divendres 7 de març de 2008, a les 17:18

Isaías Carrasco...

***



Escrit per Mir i Manel a les 11:13 p. m.

12 Comments:

Blogger jesus said...

un testimoni impressionant, t'he seguit pel twitter i he entrat a llegir-ho per curiositat. salut!

divendres, de març 07, 2008 1:19:00 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Al carrer Nicaragua hi ha bastant "cotxino".

Joan Arnés

divendres, de març 07, 2008 1:39:00 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Us he anat seguint a tots, i ja he dit el què. Màxima indignació, i a fer el què calgui. I no només diumenge.

divendres, de març 07, 2008 1:59:00 a. m.  
Blogger Jordi Gomara (itaca2000) said...

El vídeo no ho he pogut veure, al menys al meu ordenata no se m'obre. Sí jo també he entrat mercès a que us segueixo a twitter. Bé, res a dir que n'hi hàgiu dit. Només apuntar, sí això ha passat més vegades, moltes més vegades. A la presó Model s'hi podreixen milers de persones en pressió preventiva esperant un judici que no arriba en anys i panys potser sense haver comés mai cap delicte. Catalunya, i l'estat espanyol es porten la palma en maltractaments i tortures a les comissaries dels Mossos i a les presons. No és el PSC, és també ICV/EUiA, és també ERC, allà, a l'altra banda és PSOE i un munt de partits, abans era PP i uns altres partits. Els polítics no senten, no veuen, tenen "d'altres ocupacions i preocupacions". D'acord, veig que la meitat de la Mireia és política, tant se val, jo no ho sóc però tinc molts amics polítics, jo he estat delegat sindical uns quants anys i sé que les coses no són igual des de dins que des de fora. Vosaltres dieu que com a persones "assenyades votareu", ho respecto, jo, tanmateix, com a persona "no assenyada" també votaré. Jo votaré com a mal menor però no m'ho acabo de creure. Creieu que hi ha cap partit polític que hagi preocupat alguna vegada d'evitar coses tan lamentables i humiliants per a un ésser humà com aquesta que conteu. A mi aquestes coses em fan patir, de veritat. Em fan por. Cap dels partits oficials estan per aquesta feina ni per moltes altres, i coses com aquesta i molt de pitjors continuaran succeint votem a qui votem.

És la meva humil i sincera opinió.

Salutacions fraternals
Jordi

divendres, de març 07, 2008 2:04:00 a. m.  
Blogger Joan Puig i Cordón said...

Per qualsevol cosa ja ho saps, suport ple

divendres, de març 07, 2008 2:30:00 a. m.  
Blogger Anna Tarambana said...

El què expliques és una d'aquelles coses surrealistes! és clar, que per surrealista l'anunci del PSC! VOMITIU!

divendres, de març 07, 2008 12:34:00 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Solidaritat amb el detingut. a nptr ens podries dir quelcom, gràcies

Aps, aquesta us ha passat la ma per la cara i ha anat més enllà

http://evasedesnuda.blogspot.com/

divendres, de març 07, 2008 4:31:00 p. m.  
Blogger Roi said...

És increïble que passin aquestes coses avui en dia!
Ànims al detingut i a tothom que lluita per la democràcia i llibertat com ell.

dissabte, de març 08, 2008 12:24:00 a. m.  
Blogger Sargento 100% Algodon said...

Hombre, Mireia... Donde andas, por la calle o por las lineas escritas? Ja soc a Madrid, con mi novia, solucionando lo nuestro y tú zascandileas por la Frontera entre Aragón y Cataluña... Bueno es verte o leerte o sentirte...

Sobre la FACAO, conozco poco, he visto la web de ellos y la de tu colega... y sólo pienso en lo facil que es en este país ser de extrema derecha... facilisimo... yo creo que hemos devaluado el término, de tanto usarlo...

Bueno, me despido y te agradezco la imagén de "ETA no"... Un abrazo triste a la familia del asesinado...

dissabte, de març 08, 2008 12:28:00 a. m.  
Blogger romanidemata said...

la democràcia emmordassada, pobreta, embrutida i abandonada pels polítics professionals, i el poble o sia, la gent, nosaltres veien l'espectacle... l'estat d'excepció continua i n'hi havia que encara és creuen en l'estat de drets...

salut i benvinguts a la realitat

dissabte, de març 08, 2008 9:41:00 a. m.  
Blogger Dessmond said...

Se suposa que vivim en un estat de dret. Però en realitat el dret, la llibertat, són coses molt fràgils. Les hem de vetllar sobre tot cadascun de nosaltres i no esperar que algú tot poderós ens ho garantirà.
Estic segur que aquesta no és la tònica regnant al PSC. No us emprenyeu amb el partit perquè la guàrdia civil escapa de la seva àrea d'influència.
Ara, respecto molt el que decidiu. Compteu amb el meu suport.

dissabte, de març 08, 2008 5:05:00 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Fins ara no he vist l'article, indignant. Es fa palesa l'habitual forma de tractar qualsevol tema que faci tuf a nacionalisme per part de la Guardia Civil.

Us felicito per la coherència de les vostres accions, tot aquell qui ostenta el poder com ho fan els socialistes aquí i allà, i volen fer veure que vivim al món del Teletubbies quan la realitat és crua com els fets que comentes, mereix un càstig.

L'optimisme inconscient del PSC és vomitiu, tot i que els que pensem així ha quedat ben clar que som quatre arreplegats.

dilluns, de març 10, 2008 7:50:00 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Pàgina principal