diumenge, 3 de febrer del 2008 (10:18 p. m.)

Notícies

El proper epíleg l'escriurem el 29 de febrer. Ara, temps de notícies:


Notícia de la novel·la

La novel·la continua el seu procés d'edició (disseny de portada, maquetació...). El 29 de febrer ja sabrem amb seguretat quan serà a les llibreries.


Notícia de la pèrdua de temps

Ens hem creat un twitter.



No sabem si serà gaire útil; però, de moment, hi hem escrit alguns textos. Per exemple, un parell d'apunts:
Ahir Duran va criticar els bisbes. Ahir el PSOE va criticar els bisbes. Avui Duran ha recriminat al PSOE haver criticat ahir els bisbes. [Missatge de twitter 1]

Acabem d'arribar de l'Ebrebloc. Gran jornada. I una frase per a la posteritat: "Tinc dos màsters". 21 cm. de frase (en erecció). [Missatge de twitter 2]
La frase del segon apunt, tal com la va dir el conferenciant cosmosfèric (que no ebresfèric), era: "Les opinions que expresso al meu blog són sòlides; jo tinc dos màsters. (Pausa dramàtica de "ai que l'haig cagat!"). Bé, quan dic jo, estic parlant de vosaltres". O sigui, uns quants centímetres més de frase (en portentosa erecció). La resta de la jornada ens va entusiasmar, com es veurà a continuació.


Notícia de l'Ebrebloc 2008

Tal com havia anunciat Vilaweb, vam fer cap a l'Ebrebloc 2008; i vam sortir una mica de l'armari. Val a dir que va ser una experiència molt agradable, sobretot perquè ens vam trobar molt a gust amb els blogaires que vam conèixer.

Els que vam conèixer al matí i al dinar: Daniel Gil (en una exposició de menys de 15 minuts va fer una completa radiografia de l'Ebresfera), Yrun (la nostra Yrun va resultar tan divertida i cabreta boja com ens imaginàvem, ens va dir que ella i el seu xicot havien de disfressar-se de sexi-polla i de love-potorret), Jordi Perales (va twittejar al nostre costat), Jesús M. Tibau (va ser -diguem-ho a la manera dels seus jocs literaris- la nostra flama per travessar l'Hel·lespont de Roquetes) i Gustau Moreno (va desvetllar una innocentada en la qual nosaltres també havíem caigut).

Els que vam conèixer una mica més al Blogs & Beers posterior: Carme Pla (una blogaire tota amabilitat, per parlar-hi hores), lo Simó (un mag dels aparells i dels projectes, atenció a la Wikitravel en català que ell i d'altres han endegat) i Accídia (un enamorat de la narració, un lletraferit pur, va ser l'únic que va fer beer de veritat).

Moltes gràcies a tots, també als que no vam saber reconèixer. L'Ebresfera rutlla.

Més notícies de l'Ebrebloc 2008
[El basar de les espècies]: "Primeres impressions de l’Ebrebloc 2008"
[Daniel Gil]: "La meua valoració de l’EbreBloc 2008"
[Manel Zaera]: "EbreBloc, La Gallina i Francesc Sancho"
[Gustau Moreno]: "Primera entrada sonre l'EBREBLOC 2008"
[Jesús M. Tibau]: "El meu Ebrebloc"
[Accídia]: "Edifici dels jesuïtes de Roquetes"
[La Portada]: "L'ebresfera creix"
[Robert Bellaubí]: "Inauguracions, blogs i festes"
[Artur Tallada]: "Participació a la taula dels blogs a l'educació"
[Jesús Ferré]: "Fent zàpping a l'Ebrebloc"
[Joan M. Garcia]: "Un Ebrebloc més"
[Jordi Abad]: "En el Ebrebloc 2008"
[Carme Pla]: "Impressions de l'Ebrebloc"
[SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!)]: "ÈXIT de l'EBREBLOC (I)"


Notícia de les preguntes

Aquest cop només hi havia dues preguntes per respondre.

1. Un músic sociolingüista anònim pregunta: El barbut és gras i amant de les girelles?
Si hem entès bé la pregunta, et diem que sí. És una de les coses que es veuen a les imatges del post "Obrint una mica la porta", un post que vam escriure sense que la Mireia en sabés res.

2. Maria Guàrdia pregunta: I.. amb qui vaig aguantar una insuportable tarda d'anuncis de l'any de la picassor, esperant el debat de candidats de radio de sant pol? Em va fer gràcia la comunicació a través de comentaris.
Aquella tarda hi érem els dos, i vas parlar amb tots dos. Ens ho vam passar molt bé (músiques rònegues incloses, formaven part de l'ambient).
***



Escrit per Mir i Manel a les 10:18 p. m.