dimecres, 14 de maig del 2008 (11:10 p. m.)

Mos entrevistarà Vicent Partal

A les 23:00 d'este dissabte 17 de maig, mos entrevistarà Vicent Partal, en el seu programa L'internauta de Catalunya Ràdio. ¿Hi parlarem de com va nàixer Em dic Mireia (i el meu cony es diu Carlitos)?, és clar; hi parlarem del "cas FACAO"?, prou que sí!

***

Avui (dijous 15 de maig) hem sabut que l'entrevista no se podrà escoltar a la ràdio (ni a les 23:00 ni a cap hora). La culpa?, la retransmissió del partit del Barça. De totes maneres, l'entrevista se podrà escoltar al web del programa. I, a més, penjarem ací al blog un àudio com este:


Entrevista que mos va fer Mònica López el passat 3 de maig.

***

***



Escrit per Mir i Manel a les 11:10 p. m.

6 Comments:

Blogger Jordi Gomara (itaca2000) said...

Bé, doncs intentarem estar al "loro". Per cert, en principi podré assistir a la presentació del llibre, però tinc dues preguntes que m'inquieten molt, durant i/o després de la presentació: Hi haurà cava? Hi hauran dones insaciables?

Aquestes dues qüestions són gairebé fonamentals, essencials per mi.

Salutacions fraternals
Jordi

dijous, de maig 15, 2008 11:51:00 a. m.  
Blogger Mir i Manel said...

Jordi Gomara (itaca2000),
Hem actualitzat el post amb noves informacions sobre l'entrevista. I, per a tu, hi haurà dones i cava, a la presentació :) No, la veritat és que ni cava ni res :( Mos veem a la Catalònia.

dijous, de maig 15, 2008 10:29:00 p. m.  
Blogger Jobove - Reus said...

Mireia que treballaves de modista al carrer Gandunxer ?

jajajaja

bones vendes !!!

dijous, de maig 15, 2008 11:08:00 p. m.  
Blogger segonpal said...

Pel Jordi Gomara:

Dones encara no ho sé, però a Sant Pol de cava no en faltarà.

T'hi espero!
Us hi esperem!

divendres, de maig 16, 2008 12:43:00 a. m.  
Blogger Jordi Gomara (itaca2000) said...

He, he... Gràcies per la resposta. Ja veig que el Barça encara no havent guanyat ni un "xurro" segueix sent prioritari. En tot cas, ja està bé que tingueu l'entrevista gravada i la podem escoltar aquí, doncs així de segur que no ens la perdrem pas.

Amic Joan, és que hom no pot comparar Sant Pol amb Barcelona, no recordo com era aquell refrany en castellà (crec que no ho deu recordar ni el veí i company Pàmies) que deia "No se qué (veieu això vol dir que no recordo el principi) se hace, con la clase se nace" ;-) El Maresme és el Maresme, i dins els Maresme Sant Pol és Sant Pol "al tanto!" igual que com "el Vallès no hi ha res" (ja ho deia el poeta, ull!), i dins el Vallès com Vallromanes no hi un altre poble (home!!!!); deixant de banda l'alcaldia, ehem!!!! Per què a veure, Barcelona que té a part de la Sagrada Família??? Doncs el Bicing, que més volem! i ni tan sols el podem fer servir els de "províncies", vull dir els de poble.

En fi, salutacions a tots que sou molt guapos i "estupendus"

divendres, de maig 16, 2008 1:51:00 a. m.  
Blogger Mir i Manel said...

Joan i Jordi,
Ja tenim l'entrevista amb Vicent Partal. Actualitzarem aviat. Moltes gràcies pesl vostres comentaris, i visca Sant Pol (i Vallromanes).

divendres, de maig 16, 2008 10:44:00 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Pàgina principal