dimecres, 11 de juny del 2008 (9:50 p. m.)

La batalla de les flors de Lleida

Ahir a Lleida vam tindre la nostra batalla de les flors; esgotadora, però molt agradable. A les 14:00 vam eixir al TN comarques (com sempre sempre sempre, esta vegada també ha sigut Rebregat, àlies cat1714, el responsable dels jpg's i dels vídeos google; ahir va rebre un xic pagament, en girelles).



A continuació, mos van entrevistar per telèfon els de La Mañana (el telèfon deueva funcionar molt malament, perquè la periodista Abigail afirma que Mir se diu Mireia, que el blog va nàixer perquè no vam trobar editor i que Mir va formar part d'una mesa electoral, en fi). A les 17:00, mos va tocar entrevista a Lleida TV (primera part i segona part), sinse telèfon.





Després, mos esperava una periodista del Segre per a entrevistar-mos, també sinse telèfon i, per tant, amb un text final prou ajustat al que vam dir. I, finalment, a les 19:30, vam fer la presentació al Cafè del Teatre; no sinse que adés haguéssem de parlar per als informatius de Lleida TV.



Moltes gràcies, Ramon, eminent bisbe heresiarca que mos vas predicar la bona nova del festiu sexe camporrellà; i moltes gràcies, gent del Joan Oró, de l'Almatà, del Màrius Torres, del Guindàvols, del Manuel de Montsuar, de l'Espiga, del Maria Rúbies, de la Caparrella, del sindicat USTEC, del Museu Diocesà, de l'exrevista Mercado Viejo, de la UdL, de Benavarri, de Sopeira, d'Areny, d'Alguaire, de Huerta de Vero, de Lleida...; feva goig veri la sala tan plena de gent que mos aprecia.

I ara mos queden les presentacions de Tortosa (dissabte 21 de juny, amb els quatre mosqueters de l'Ebresfera, un dels quals -Jacme- mos ha viquipeditzat la cosa dels blogopatumaires), Saragossa (divendres 27 de juny, en català i aragonès, quin gustàs!) i Sant Pol (dissabte 28 de juny, si no n'hem d'eixir corrents).

Ah, la nostra Mireia va per eixos móns de Déu concedint entrevistes post mortem on malparla de naltres.
***



Escrit per Mir i Manel a les 9:50 p. m.

3 Comments:

Blogger JORdina said...

No vaig poder venir ;-(!
perquè estem a l'hospital tota la setmana...

intantare venir a algun altre lloc quan estiguem millor.

una abraçada

dijous, de juny 12, 2008 10:48:00 a. m.  
Blogger maria said...

(hola jor!)

Felicitats per la presentació gens convencional que ens vau oferir al cafè del teatre.

Petons i emocions

dijous, de juny 12, 2008 10:16:00 p. m.  
Blogger Mir i Manel said...

JORDina,
Cuida't i recupera't. De tota manera, la Maria mos va portar un exemplar perquè te'l signéssem. Esperem que t'agrade la dedicatòria.

maria,
Moltes, moltíssimes gràcies a tu!

divendres, de juny 13, 2008 10:47:00 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Pàgina principal