dilluns, 3 de novembre del 2008 (6:04 p. m.)

Unas braguitas mojadas o una mamada

Dissabte passat vam rebre a Areny un dels premis de la IX Nit de la Franja de Ponent. Gràcies mil, Ramon Tremosa, per haver proposat que se mos premiés; i gràcies mil, Institució Cultural de la Franja de Ponent.



Ara que, tal com va intuir el cronista d'El Punt David Marín, el premi va ser guairebé més per a la nostra Mireia que per a naltres:
Històries de frontera

La Institució Cultural de la Franja de Ponent reclama, ja sense gaire optimisme, que el govern d'Aragó aprovi aquest mandat l'anunciada llei de llengües

DAVID MARÍN. Areny de Noguera


[...]

Però a les fronteres abunden sobretot les històries absurdes, les situacions que s'escapen de la placidesa ordenada i previsible de les grans capitals. Una d'elles és la de Manel Riu i Mir Roy, professors d'institut premiats dissabte, activistes culturals de Benavarri i autors de la novel·la gestada a internet Em dic Mireia (i el meu cony es diu Carlitos). El text els ha comportat una querella d'un grup anomenat FACAO que assegura que no és català el que ells parlen. Concretament, als seus dirigents no els ha agradat saber que la Mireia, la fogosa protagonista de la novel·la, confessi en el llibre haver-se masturbat en una conferència sobre llengua impartida per aquesta entitat. «Ja li hem dit al jutge: es va masturbar no per maldat, sinó perquè és el que fa sempre que s'avorreix.», diu Riu.

I el jutge, aquest cop, ha arxivat el cas.
Per a més informació sobre la cara oculta de la FACAO, l'excel·lent web Lo cacao de la FACAO. Per a més informació sobre les acusacions contra la nostra fictícia Mireia, el fragment literal de la querella presentada per la FACAO (i arxivada pel jutge):
[...]afirmar que se masturbó en una conferencia lingüística de FACAO, ofrecer el servicio de unas braguitas mojadas o de una mamada a los miembros de FACAO[...]
Estos de la FACAO són uns catxondos. A este pas, acabaran presentant querelles contra la Ventafocs, la Colometa i Emma Bovary.
***



Escrit per Mir i Manel a les 6:04 p. m.

5 Comments:

Blogger Jesús M. Tibau said...

felicitats. ja et vaig veure treure el cap al telenotícies

dilluns, de novembre 03, 2008 6:30:00 p. m.  
Blogger El veí de dalt said...

Ah! Era el cap el que treia? Felicitacions!

dilluns, de novembre 03, 2008 7:57:00 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Felicitats!!

dimarts, de novembre 04, 2008 1:46:00 a. m.  
Blogger Mir i Manel said...

Jesús M. Tibau,
Moltes gràcies. El correu pendent que t'hem d'escriure, el correu pendent que t'hem d'escriure...

El veí de dalt,
El cap, sí, no fotem! :)
Moltes gràcies.

garrofaire,
Ei! Moltes Gràcies. Hem anat seguint la història local teua. Com te pots imaginar, ara tins, com adés, tot el nostre suport. Fixa't, però, que aquells que t'heven tractat amb el nom del porc te diuen ara totes les floretes del món. Allò està molt podrit, garrofaire. Cuida't.

dimarts, de novembre 04, 2008 9:53:00 p. m.  
Anonymous Anònim said...

"La Institució Cultural de la Franja de Ponent reclama, ja sense gaire optimisme, que el govern d'Aragó aprovi aquest mandat l'anunciada llei de llengües"
Sembla d'allò més natural. Si fos La Institució Cultural de la Franja de Llevant... però si és la de Ponent haurà de ser el govern de Catalunya qui aprovi les seves lleis.

diumenge, de novembre 23, 2008 7:14:00 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Pàgina principal