dissabte, 16 d’abril del 2011 (5:39 p. m.)

Queda inaugurat el blog del Manel

Sempre va tindre ganes de bloguejar també sol:
Blog de Manel Riu Fillat
Que tinga sort.
***



Escrit per Mir i Manel a les 5:39 p. m.

2 Comments:

Anonymous Albert Bosch said...

El vostra llibre ha estat la meva primera experiència amb un llibre electrònic i la veritat ha esta un molt decebedora (es a dir un “Carlitàs”) tot gracies al DRM.

Com a persona emprenedora sé que, ser capaç de viure del camí que un mateix desbrossa, no es cosa fàcil. I que ens temptin amb invencions i productes per protegir-nos es habitual, però les coses sempre es poden fer de moltes maneres, la moneda sempre te dues cares i un canto, que es la tria que et dona mes joc. Soc d’aquells que pensa que el fi mai pot justificar els mitjans, defensar el contrari es tant senzill com defensar la llei del mes fort o capaç.

Informàticament dec ser un 6 si em comparo amb gent d’aquest àmbit i un 9 si sortim al carrer, i tot i així he tingut que dedicar unes 5 hores per poder tenir accés al vostra llibre, que he comprat i pagat, a la meva blackberry (nota: he llegit totes les instruccions dec ser dels pocs que ho fa, jo si que miro documentals). Però el mes fotut, es que si vull llegir el llibre al meu Ipad haure d’anar contra els meus principis. No ho faré.

Una obra amb DRM es una obra encadenada que, penalitza al autor ja que te llastrada la seva difusió i al lector que ha comprat el llibre i veu limitat el seu ús. Podeu imaginar que al comprar un llibre imprès et limitessin els llocs on el podràs llegir?. Que tinguis que registra i facilitar l’escriptura de propietat dels llocs on llegiras el llibre?. Sou conscients de la traçabilitat que recopilen les grans companyies amb el PID del dispositiu?

Conclusió: Una merda d’experiència, i pagant, gracies al DRM.

dilluns, d’abril 25, 2011 1:07:00 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Hola Sra. Mir Roy.
M'he comprat el llibre i voldria una signatura teva. A veure si baixes per Almacelles.
Oscar Ciutat

dijous, de juny 23, 2011 9:42:00 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Pàgina principal