diumenge, 19 d’abril del 2009 (5:02 p. m.)

Sant Jordi

El proper 23 d'abril, Sant Jordi, serem a Lleida i a Barcelona signant emdicmireies (o fent-la petar amb qui vulga vindre). A Lleida, serem a la Llibreria Caselles, de 13:00 a 14:00.

Mostra un mapa més gran

I, a Barcelona, serem al 102 de la Rambla de Catalunya (a la vora de la cantonada Provença-Rambla de Catalunya), de 17:00 a 19:00.

Mostra un mapa més gran

Mos vem a Lleida o Barcelona.

Coda. Els de 3cat24.cat mos han entrevistat dins la secció "Llibres i tecnologia" del seu especial Viu Sant Jordi 2009.

Entrevista
***Escrit per Mir i Manel a les 5:02 p. m. 2 Comentaris

dijous, 9 d’abril del 2009 (9:20 a. m.)

La setmana que vine, dos presentacions (Reus i Pobla)

Allà mos trobarem (i el dia de Sant Jordi, a les Rambles de Barcelona; però ara este tema no toca). Reus i Pobla:

1. Presentació a Reus d'Em dic Mireia (i el meu cony es diu Carlitos)
Dia i hora: 18 d'abril de 2009 (disssabte) a les 19:30
Lloc: Pub Suau (Passeig de Mata, 18, Reus)
Presentadors: Raquel Estrada, blogaire; Jordi Ferré, editor; Ernest Benach, reusenc......i personatge (pàgina 105 de la novel·la)
DIJOUS 29 DE JUNY DE 2006
La Franja i la granja

Conec uns nois que es passen el dia parlant i parlant a un fòrum d'Internet que es diu Neopàtria, i són una mica monotemàtics perquè els pobres estan politraumatitzats, però són bona gent, i un dels seus temes monotemàtics és la Franja de Ponent, i els he promès que en faria un post, i aixòs intento, som-hi, la Franja de Ponent és la part d'Aragó on es parla català, i hi varen néixer el Jesús Moncada i el Duran i Lleida, però lo Cartanyà no, i per cert que els d'un blog que es diu Busot (http://www.busot.ca) li diuen Dioni de la Franja al Duran i Lleida perquè és calb, i ja me n'estic atipant d'un humor tan barroer, i encara més si aquest humor el fa gent d'ERC, que els de Busot són d'ERC, i jo penso votar ERC, però que aquest humor no em va, i a veure si al final m'he de posar jo a explicar estil Busot el conte dels tres porcassos grassos grassos que vivien en una granja.

Que hi havia una vegada una granja on hi vivien tres porcassos grassos grassos, que un era la verra de Cambrils (que tenia aspecte com de Carod), l'altre la porcella de Ripoll (que era com el Puigcercós) i l'altre la truja de Reus (que tenia com una retirada al Benach), i hi havia un llop (que s'assemblava al Zapatero) que tenia un rau-rau a la panxa i se'ls volia menjar, i cadascun dels tres porcassos grassos grassos es va construir una casa per protegir-se del llop, que la verra de Cambrils es va fer una bonica casa de "conseller en cap", però era de palla, que el llop va bufar i bufar i la va destruir, i la verra de Cambrils va córrer a refugiar-se a ca la porcella de Ripoll, que era una bonica casa d'"aliado preferente en Madrid", però era de fusta, que el llop va bufar i bufar i la va destruir, i la verra de Cambrils i la porcella de Ripoll varen córrer a refugiar-se a ca la truja de Reus, que era una bonica casa de "president d'un Parlament que aprova un agosarat estatut el 30 de setembre de 2005", i com que era una casa de totxanes el llop no la va poder destruir per molt que va bufar i bufar, però llavors va aparèixer el Masover de la granja (un noi amb la mateixa cara d'espavilat del Mas), i el Masover va dir "senyor llop, senyor llop, jo l'ajudo a entrar si vostè es fa una foto amb mi i em promet buscar-me un nou ofici, que jo vull ser Molt Honorable Tripijogaire", i el llop va dir que sí, i el Masover el va ajudar a entrar, però els tres porcassos grassos grassos ja havien fugit, i llavors el llop es va cruspir l'"agosarat estatut", que amb aixòs ja es va treure de moment el rau-rau de la panxa, i què se'n va fer dels tres porcassos grassos grassos?, doncs es veu que no varen tornar mai més per la granja, i es conta que varen aprendre a tocar la tenora i varen muntar un grup de sardana fusion: Verra, Porcella i Truja, les Tres Tenores.

I fent la barroera estil Busot he parlat dels tres porcassos grassos grassos que vivien en una granja i no he parlat de la Franja de Ponent, un altre dia ho tornaré a intentar.

2. Presentació a la Pobla de Segur d'Em dic Mireia (i el meu cony es diu Carlitos)
Dia i hora: 19 d'abril de 2009 (diumenge) a les 19:30
Lloc: Molí de l'Oli (Avinguda de Verdaguer, 30, La Pobla de Segur)
Presentador: Lluís Bellera, alcalde de la Pobla de Segur

***Escrit per Mir i Manel a les 9:20 a. m. 2 Comentaris

divendres, 3 d’abril del 2009 (9:04 a. m.)

"Em dic Mireia" digital

La notícia apareixeva ahir a l'Avui: "Edi.cat comercialitza els primers 'e-books' en català". I eixos primers e-books en català són estos nou:

Foc Latent, de Lluïsa Forrellad
El coleccionista de fades, de Josep Ballester
100 maneres de descobrir un crim, de Moisés Peñalver
Contra la fam i la guerra, d'Arcadi Oliveres
Encara no m'estimes, de Jonathan Lethem
Vilaniu, de Narcís Oller
La meva llibertat, d'Octavi Fullat
Els Borja, família i mite, de Joan Francesc Mira
Em dic Mireia (i el meu cony es diu Carlitos), de Manel Riu i Mir Roy

Ai coi! La nostra Mireia, analògica fins ara, se mos fa també digital. Bé, ella sempre heva sigut prou digital, digital a pler; però mai amb vuit acompanyants alhora.

D'això. Dissabte 18 d'abril, presentació a Reus; diumenge 19 d'abril, presentació a Pobla de Segur. Lego donarem detalls.
***Escrit per Mir i Manel a les 9:04 a. m. 5 Comentaris